Select your product line

mx crossquadracescooterveloautoagriculturevesselindustry

 

thumb bo motor400

Sinds de oprichting in 1987 is
BO Motor-Oil uitgegroeid tot één van de grootste onafhankelijke producenten en specialisten van smeermiddelen in Nederland en delen van Europa.

Honderden verschillende BO Motor-Oil producten worden over de gehele wereld geëxporteerd en verkocht via eigen vestigingen en agenten. Een grote onderneming dus? Jawel, groot genoeg om onafhankelijk te zijn en de daarvoor noodzakelijke "know-how" onder eigen regie te verwerven en verder te ontwikkelen. Anderzijds nog "klein" genoeg om snel en flexibel aan de wensen van haar afnemers te voldoen.

Research, kwaliteitscontrole en klantenservice

In de BO Motor-Oil laboratoria zijn ervaren specialisten met behulp van de modernste apparatuur, voortdurend voor onze afnemers beschikbaar. Verder is de constante research op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en toepassingen, alsook de permanente productiecontrole uw garantie voor kwaliteit. Niet alleen de kwaliteit, maar ook de toepassing van het product is van groot belang, vandaar dat onze smeertechnische dienst u met adviezen ter zijde staat, onder meer door het opstellen van smeerschema's, aanbevelingslijsten, productanalyses, productinformatie, etc.

Race Nieuws

Miro Sihvonen wint de EK op het Eurocircuit.

diga logo
thumb bomotoroil logo bw  Gemert – De tweede wedstrijd van het Europees Kampioenschap 125cc en MX2 is heel goed verlopen voor het Diga Racing Team.

Lees meer...
Een spectaculair begin van het EK voor Miro Sihvonen.

diga logoGemert – Het Europees Kampioenschap 125cc is spectaculair begonnen voor Miro Sihvonen.

Lees meer...
Erik van Loon: Geschiedenis schrijven doe je zelf
 
vanloon11thumb bo motorTwee dagen voor de finish van de Dakar 2015 staan Erik van Loon en zijn navigator Wouter Rosegaar op het punt om geschiedenis te schrijven.
Lees meer...

Who's Online

We hebben 83 gasten en 7 leden online