« DESINFECT70»

Gepubliceerd op 30-04-2020

Het verhaal achter DESINFECT70

DESINFECT70 is opgestart als een samenwerking tussen Van Ham Tenten & Podia en BO Motor Oil.  Als ontwikkelaar en producent van olie-, smeer-, en reinigingsmiddelen ten behoeve van de professionele markt heeft BO Motor Oil  jarenlang ervaring in het ontwikkelen, produceren en leveren van professionele- en hygiënische reinigingsmiddelen. Van Ham Tenten & Podia is een van de grootste leveranciers van tenten en podia op meer dan 850 evenementen per jaar in de Benelux.

Een logische combinatie dus….

Voor een buitenstaander wellicht niet, maar voor ons des te meer. Door de uitbraak van het Corona-virus is de vraag naar professionele en effectieve sprays voor het hygiënisch reinigen van met name handen (en harde oppervlakten) enorm toegenomen. Door een gebrek aan fysieke ruimte en mankracht zocht BO Motor Oil dan ook de samenwerking op met Van Ham Tenten & Podia om de productie op te starten.

Meest recente ontwikkeling
Inmiddels is DESINFECT70 een gewaardeerd product dat tijdens de Corona crisis bijdraagt aan een maatschappelijke vraag naar desinfecterende middelen. Het maatschappelijke aspect dat gepaard gaat met het leveren van desinfectiespray heeft BO Motor Oil geïnspireerd om ook na de Corona crisis desinfectiespray te blijven leveren, door het gebrek aan producenten in Nederland.

Benieuwd naar deze 'zijstap' van BO Motor Oil? Kijk dan op www.DESINFECT70.nl of bezoek DESINFECT70 op LinkedIn, FaceBook of Instagram.