Wie zijn wij?

In 1987 is de fundering van wat vandaag BO Motor Oil B.V. is gelegd. Herman Put richtte Bladel Olie op (nu BO Motor Oil BV). De eerste productie vond plaats in zijn eigen schuur en in 1989 verhuisde de productie naar het eerste bedrijfspand. Al in die tijd kon Herman rekenen op de hulp van zijn zoons Bas en Jan-Bart. Een familie met een motorsport-hart.

Het bedrijf groeide gestaag uit en verhuisde naar Middelbeers, waar de basis werd verbreed en het klantenbestand gestaag groeide. Door de groei van- en de liefde voor het oliebedrijf en alles wat daarmee samenhangt was het logisch dat de gebroeders Bas en Jan-Bart Put het bedrijf van vader Herman overnamen. Door de groei- en bekendheid van de producten van BO Motor Oil BV was een logische volgende stap; het buitenland.

De goede basis die werd gelegd door vader Herman werd gebruikt door zoons Bas en Jan-Bart om te bouwen aan een betrouwbaar oliemerk, met een bekende naam in de 2-wielersport. Sinds 2011 is BO Motor Oil BV weer gevestigd in Bladel, waar verder wordt gebouwd aan het groeiende merk.

Tot op de dag van vandaag komt Herman nog iedere week een kijkje nemen hoe ‘de jongens’ het doen en om af en toe nog eens ‘een rondje te doen’ bij wat klanten. Die betrokkenheid heeft hij zijn jongens met de paplepel ingegeven en vormen de ziel van het bedrijf en haar medewerkers.

Bas Put
Jan–Bart Put